Maadluse juunioride MMi viiendal päeval alustasid Kreeka-Rooma maadlejad, eestlane pääses lohutusringi

16.08.2019

Reedel, 16. augustil jätkus Tondiraba Jäähallis juunioride MM maadluses Kreeka-Rooma maadluse kvalifikatsioonidega kaalukategooriates 55, 63, 77, 87 ja 130 kg. Eestlastest pääses ainsana edasi lohutusringi Ranet Kaljola (77 kg). Oma võistluse lõpetasid naismaadlejad, kus riikide arvestuses võttis ülekaaluka võidu Jaapan.

Eesti Kreeka-Rooma maadluse koondislastest alustasid täna kõik mehed kaotustega. Uku Laik (130 kg) kaotas 1/8 finaalis Usbekistani esindajale Ilyosbek Gulomjonovile 0:9. Andreas Välis (87 kg) kaotas kohtumise valgevenelase Igor Yarashevich’ile 2:7. Ranet Kaljola (77 kg) jäi 1:4 alla iraanlasele Mohammad Aziz Naghousile ning Markos Tadolder (63 kg) kaotas hiinlasele Delin Wangile 4:4. Kuna Kaljola vastane jõudis välja finaali, maadleb eestlane homme lohutusringis, kus talle tuleb vastu eelmise aasta juunioride MMi hõbemedali võitja Sajan Sajan Indiast.

Riikide arvestuses võitis naistmaadluse ülekaalukalt Jaapan 230 punktiga. 10-st kaalukategooriast võitsid nad 8. Riikide arvestuses tuli teisele kohale 115 punktiga Venemaa ja kolmas oli 91 punktiga Ukraina.

Homme, 17. augustil alustatakse kvalifikatsioonidega Kreeka-Rooma maadluse kehakaaludes 60, 67, 72, 82 ja 97 kg. Eesti koondislastest alustab Kristo Viidas (67 kg) 1/16 finaalis armeenlase Shant Khachatryani vastu, kes oli eelmisel aastal kadettide EMil pronksmedali võitja. Randel Uibo (72 kg) kvalifikatsiooniringi vastane on India esindaja Rahul Rahul, kes oli sel aastal Aasia meistrivõistlustel kolmas. Raoul Aho Leitham (82 kg) läheb esimeses ringis kokku türklase Dogan Kaya’ga. Tänavu kadettide EMil pronksmedali võitnud Richard Karelson (97 kg) on avaringis vaba, kuid 1/8 finaalis tuleb talle vastu jaapanlane Yuri Nakazato, kelle seni parim tulemus on kolmas koht tänavu Jaapani meistrivõistlustel täiskasvanute arvestuses.

Kvalifikatsioonid ja lohutusringid algavad Tondiraba Jäähallis kell 10.30. Kell 17.15 alustatakse poolfinaalidega kaalukategooriates 60, 67, 72, 82 ja 97 kg ning sellele järgnevad finaalid kaaludes 55, 63, 77, 87 ja 130 kg. Kell 16 kütab publiku kuumaks Peeter Jõgioja trummishow ning sellele järgneb Märt Agu lavastatud kordumatu tantsuetendus.

Juunioride MMi piletid on müügil Piletilevis.

Võistluste koduleht ja ajakava : jwc2019tallinn.ee
Võistluste tulemused : https://unitedworldwrestling.org/event/world-championships-23?tab=results

Uudised

Vaata kõiki uudiseid