Maadluse juunioride MMi maskott sai omale nime

07.05.2019

Eesti Maadlusliidu žürii, kuhu kuulusid ka juunioride maailmameistrivõistluste patroonid Heiki Nabi ja Epp Mäe, valis augustis Talllinnas Tondiraba Jäähallis toimuva võistluste maskotiks olevale hundile nimeks Hunter. Kokku pakuti maskotile 37 erinevat nime.


Eesti Maadlusliidu presidendi Jaanus Paevälja sõnul polnud nime valik lihtne ülesanne. “Põnevaid kandidaate oli mitu, mistõttu me vaidlesime üsna pikalt. Kuna tegemist on siiski suure rahvusvahelise üritusega, sai osaliselt määravaks Hunteri nime rahvusvaheline kõla,” põhjendas Paeväli.

Võitnud nime saatis konkursile lätlane Janis Rerihs, kes saab endale auhinnaks komplekti, kuhu kuuluvad 2 seitsme päeva piletit MMile, Nike’i kinkekaart, võistluste ametlik särk ja Eesti Maadlusliidu logoga termokruus ja mälupulk.

Juunioride MM maadluses toimub 12.-18. augustini Tondiraba Jäähallis. Võistluse piletid on müügil Piletilevis.

Videot maskotist saab vaadata siit: https://youtu.be/bDnVayCO5Po

Uudised

Vaata kõiki uudiseid