Heiki Nabi võitis Ungari GP!

25.02.2019

Györis toimunud UWW rankingu seeria turniiril Ungari GP osales kolm Eesti kreeka-rooma maadlejat. Kahekordsel maailmameistril ja Londoni OM-i hõbedal Heki Nabi`l (-130 kg, MK Juhan) õnnestus teha suurepärane kingitus Eesti Vabariigi sünnipäevaks – võita turniir!

Raskekaalus oli kokku 23 osalejat. Kvalifikatsiooniringis oli Heiki Nabi vaba, seejärel alistas ta 1/8 finaalis Alin Alexuc Ciurariu (Rumeenia) 3:1, veerandfinaalis Sabah Shariati (Azerbaidžaan, 2016 Rio OM-i 3.) 2:1 ja poolfinaalis Marko Kocsevic`i (Horvaatia) 3:0. Finaalis oli Heiki parem Valgevene esindajast Georgi Chugoshvili`st 2:0. Meistriklass meie maadlejalt! 

Teistest Eesti sportlastest seljatas Denis Bolunov (-67 kg, Korrus3) kvalifikatsiooniringis Fredrik Holmquist Bjerrehuusi (Taani, 2018 MM-i 7. ja EM-i 5. koht!), seejärel 1/8 finaalis pidi ta aga tunnistama Mohammad Hossein Elyasi (Iraan) paremust, punktikaotus 0:4. Kokkuvõttes Denis`ile 10.koht 23 osavõtja hulgas.

 Helary Mägisalu (-60 kg, Vändra Suure Karu Pojad) platseerus 21 osavõtja hulgas 17.-ndaks. Suurema, OM-i kehakaaluga harjuv Helary oli kvalifikatsiooniringis oli vaba, seejärel 1/8 finaalis aga kaotas ta punktidega 1:6 Dalton James Roberts`ile (USA).

 Pildil Eesti kreeka-rooma maadluse tiim Ungaris:

Igor Bugay, Heiki Nabi, Ivar Kotkas, Denis Bolunov ja Helary Mägisalu. 

https://unitedworldwrestling.org/event/hungarian-grand-prix-polyak-imre-memorial

Uudised

Vaata kõiki uudiseid