Noorteolümpiamängud

12.10.2018

6. – 18. oktoober toimub Argentinas, Buenos Aireses noorteolümpia mängud, kus osaleb Eesti koondise liikmena meie oma maadleja Viktoria Vesso. 

Viktoria Vesso, kes tuli eelmisel aastal Euroopa meistrivõistlustel hõbedale ja sellel aastal pronksile sõitis koos treeneri Arvi Aavikuga võistlustele 3. oktoobril koos Eesti koondisega. Viktoria osutus valituks koodise liikmeks oma tugevale sooritusele eelmise aasta EM-il, kus ta saavutas kehakaalus -60 kg hõbe medali.

Viktoria maadleb Argentinas toimuvatel noorteolümpiamängudel naiste maadluses sellel nädalavahetusel 13. – 14. oktoobril kehakaalus -65kg. Vastavalt toimunud loosimisele tuleb Viktoriale esimene ring vastu tuneeslanna Zaineb Sghaier.

Võistlus tulemusi ja ülekandeid saab jälgida all toodud lingil.

https://www.buenosaires2018.com/results/en/wrestling/daily-schedule-date=2018-10-13.htm?lng=en

Soovime Viktoriale edu matil!

 

Uudised

Vaata kõiki uudiseid