Eesti kütusefirma toetab noori sportlasi

13.10.2018

Usume, et Eestis on potentsiaali piisavalt, et siit kasvaks järgmine Lurich.

Meie jaoks on oluline ühiskonna tasakaalustatud areng ning haakume meeleldi ettevõtmistega, mis annavad tuge noorte huviliikumistele. Olerexi üheks põhiväärtuseks on tervislik eluviis ning toetame meeleldi noori sportlasi nende teel tippu. Olerex  põhineb 100% Eesti kapitalil ning Olerexi teenitud kasum jääb Eestisse, mis suures ulatuses reinvesteeritakse meie kõigi mugavama tuleviku hüvanguks. Eesti Maadlusliidu presidendi Jaanus Paevälja ja Olerex AS tegevjuhi Piret Milleri kohtumisest sündis kampaania „Toeta noorte sporti“.

Maadlusliidu presidendile Jaanus Paeväljale valmistab rõõmu, et Eesti Maadlusliidu ja Olerexi koostöö paneb aluse noorte sportlaste tuleviku kindlustamisele, et me saaksime üheskoos Eesti ettevõttega luua parema tuleviku meie noortele.

Jaanus Paeväli kommenteerib: „Eesti Maadlusliidul on au ja rõõm olla Olerex AS-i kampaanias esimese avapaugu esindajaks.

Teame ajalooliselt, et maadlus on üks vanimaid spordialasid. Vana-Egiptuse kunstil on kujutatud maadlust kolm aastatuhandet enne meie aega. Tänapäeva meditsiini isa Hypokrates esindas oma kodusaart Kos-i antiikolümpiamängudel just nimelt maadluses.

Müramine, jõukatsumine – maadlus saadab meid sünnist saati. Uskuge mind, ka Kalevipoeg maadles oma vendadega. Maadlus on kindlasti üks neid alasid, mis iseloomustab Eesti elanikku. Sihikindel, tugev, kaalutlev, arukas. Kõik need on iseloomujooned, mis iseloomustavad nii maadlust kui ka ettevõtlust!
Oleme siiralt tänulikud, et Olerex on leidnud meis üles selle mõttekaaslase, kes jagab ühiseid väärtusi. Noortele mõeldud sporditegevus on ülimalt tänuväärt investeering meie riigi tulevikku.
Kes siis veel, kui mitte tänased noored, määravad mõne aastakümne pärast meie riigi näo ja sisu ?!
Just seepärast on Eesti Maadlusliit koos Olerexiga algatanud liikumise noorte spordi toetuseks. Tunneme ühist vastutust, kasvatame ühistelt noored Nublud Nabideks ja tunneme siis ka ühist uhkust!

Loodame, et Eesti inimene näeb siin kampaanias võimalust aidata meie spordiala ja ka teiste spordialade noori edasi nende sportlaskarjääris.“

Eestis armastatakse kuumi jooke mida Olerex müüb aastas ligi neli miljonit tassi.  Eesti Maadlusliidu jaoks koguneb toetus oktoobri algusest kuni käesoleva aasta lõpuni ning iga tarbija saab valida, kas ostab oma joogi spetsiaalses kampaaniatopsis või keskkonnasäästlikus termostassis. Viimasel juhul tuleb lihtsalt joogi eest makstes  kassas viidata, et soovitakse toetada noori sportlasi.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid