Tääksi Spordiakadeemia neli esimest vabamaadlussuunal õppinud lõpetajat

22.06.2018

Sellel reedel lõpetas Suure-Jaani Gümnaasiumi ja Tääksi Spordiakadeemia koostööl rajatud spordiprogrammis neli esimest vabamaadluse suunal õppivat sportlast.

Kokku oli Suure-Jaanis lõpetajaid 23, nende seas olid Põltsamaa Spordiklubi Nipi maadleja Marek Kütt ja Viljandi maadlusklubi Tulevik maadlejad Kevin Ervald, Kevin Aas ja Erik Tõnisalu, kes lõpetasid Suure-Jaani Gümnaasiumi ja Tääksi Spordiakadeemia spordisuunaga õppe.

Sportlasi käisis õnnitlemas Eesti Maadlusliidu juhatusse liikmed Johanna Kikkas ja Hergo Andruse ning projektijuht Velja Andruse.

Eesti Maadlusliit on toetanud Tääksi Spordiakadeemia ja Suur-Jaani Gümnaasiumi spordisuuna arengut viimased kolm aastat ja vabamaadlus oli üks esimestest spordialadest, mis akadeemiasse valiti, koostöö on olnud edukas ja tulevikus loodame, et akadeemiasse õppima suunduvaid sportlasi tuleb juurde.

Omalt poolt soovime lõpetajatele edu edaspidiseks ja loodame, et nad jätkavad sportlasteed ka tulevikus, kas professionaalse maadlejana või treenerina.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid