Eesti vabamaadlejad osalesid Lake Place’i juuniorite vabamaadlusturniiril Journeymen World Classic

25.05.2018

Eesti vabamaadlejad Marek Kütt ja Erik Reinbok võtsid osa USA-s Lake Place’is toimunud treeninglaagrist ja juuniorite vabamaadlusturniirist Journeyman Wrestling World Classic 13. mai kuni 20. mai. Turniiri eelses laagris olid kohal kuskil 100 maadlejat 10st erinevast riigist.  Marek ja Erik maadlesid turniiril ennast välja finaalidesse, kahjuks tuli vastu võtta finaalides kaotused kuid maadlejatele tublid teised kohad turniirilt.

19. mail toimus lisaks turniirile, Beat the Street organisatsiooni poolt korraldatud sõprus kohtumine USA vs The World, kus pandi erinevate riikide maadlejad vastamisi USA maadlejatega, Eesti poistel oli võimalus maailma eest võistelda ja esindada meie väikest riiki koos teiste riikidega üle maailma. Kokku tehti 18 matši, kus oli 9 matšis välja pandud USA tippmaadlejad, nimed nagu Kyle Syder, Helen Maroulis ja Jordan Burroughs olid kohal ja Jordan läks vastamisi Itaalia maadleja Frank Chamizo-ga, mis oli päeva oodatuim matš, ameeriklane saavutas võidu itaallase üle.

Marek kahjuks oma kohtumist ei võitnud aga Erik Reinbok mängis suurt osa maailma tiimi edus, sest tema kohtumine Ameerika maadlejaga oli päeva viimane matš, mis pani paika kas maailm on edukas Team USA vastu või mitte. Erik tõestas oma osavust matil võites 12-2 ameeriklast ja tuues võidu Team World’ile, lõpupunktidega 40-39 võitis Maailm.

Uudised

Vaata kõiki uudiseid